«مهار تورم ، رشد تولید»

تماس با ما

• تاریخ انتشار : 1403/02/12 - 14:24
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 32
خانم دکتر پیردهقان به مناسبت هفته سلامت و جوانی جمعیت عنوان کرد:

ارتقاء بهداشت سلامت روان و ایجاد انگیزه در خانواده از فواید فرزندآوری است.

خانم دکتر پیردهقان متخصص طب پیشگیری وارتقاء سلامت طی مصاحبه ایی به مناسبت هفته سلامت و جوانی جمعیت، علت اصلی تغییر سیاست جوامع مختلف بخصوص کشور ایران در رابطه با نرخ جمعیت،را  تغییر تناسب گروه های سنی و تاثیر آن در سیاست های فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و برنامه ریزی های کلان کشوری دانست.

ایشان همچنین مهمترین علل کاهش نرخ جمعیت را، مشکلات اقتصادی و تغییر فرهنگ و نگرش افراد جامعه بخصوص بانوان در زمینه نقش زنان به عنوان یک فرد مستقل و نیروی کار در جامعه عنوان کرد و افزود: در دنیای امروز زنان خواهان حضور پررنگ در عرصه های گوناگون جامعه هستند و این تفکر که حضور فرزند در تضاد با استقلال آنها است موجب شده تمایل به ازدواج، فرزند آوری و یا تاخیر در این امر کاهش یابد

وی درباره راه حل این مشکل افزود: در سراسر دنیا و همچنین کشور ایران، راه حل مناسب برای مدیریت این موضوع در نظر گرفتن امتیازهایی است که موجب شود راحتی در امر مراقبت از فرزندان و افزایش تمایل خانواده به فرزند آوری فراهم شود راههایی مانند افزایش کمک هزینه های پرورش کودکان و افزایش طول مدت مرخصی بعد از زایمان برای پدر ها و مادران، وجود امکانات رفاهی و نگهداری در محل کار و مراکز خرید و یا مراکز درمانی و ... می باشد.

ایشان ارتقاء سلامت بهداشت روان،ایجاد انگیزه در افراد خانواده، افزایش نیروی کار در جامعه ونیز ارتقاء وضعیت اقتصادی را از جمله فواید مهم فرزندآوری برشمردند./خ

• گروه خبری : اخبار اصلی
زهرا خوش قیام