«مهار تورم ، رشد تولید»

تماس با ما

• تاریخ انتشار : 1403/02/08 - 08:52
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 44
روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی فوق تخصصی قلب و عروق فرشچیان:

بررسی فرآیند ملزومات مصرفی واحد آنژیوگرافی با حضور مسوولین دانشگاهی مربوطه

با هدف بررسی فرآیند تهیه ملزومات مصرفی واحد آنژیوگرافی و جراحی قلب مرکز روز پنجشنبه مورخه 6 اردیبهشت ماه، جلسه ایی با حضوردکتر کاظم زاده مدیر نظارت بر تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه ومهندس کریمی رئیس بودجه در سالن جلسات مرکز برگزار گردید.

در این جلسه که مهندس جمالی مدیر بیمارستان، خانم دکتر مزینی رئیس بخش آنژیوگرافی، خانم دکتر خدابنده لو مسوول فنی داروخانه و دیگرمسوولین و کارشناسان مربوطه  نیز حضور داشتند برخی موضوعات و مشکلات از  سوی مدیر بیمارستان مطرح،.که با قول مساعدت مسوولین حاضرعلی الخصوص در بحث تامین مالی مواجه گردید.

در پایان این جلسه رئیس بودجه دانشگاه از روند عمران و بهسازی بخش های VIP و نیز انبار بازدید و از نزدیک در جریان پیشرفت کار قرار گرفت.این بازدید با استقبال و ابراز خرسندی ایشان از روند تفکیک انبار تجهیزات پزشکی از دارو، توام با قول مساعدت مالی همراه بود./خ

• گروه خبری : اخبار اصلی
زهرا خوش قیام