روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی فوق تخصصی قلب و عروق فرشچیان:
ختم قرآن در محکومیت اهانت به کتاب آسمانی قرآن کریم
آتش زنید یا بکشیدش به خاک و خون
او وعده داده است که «إِنَّا لَحافِظُون»
دست پلید کفر به قرآن نمیرسد
زیرا که «لا یَمَسُّهُ إِلَّا الْمُطَهَّرُون»
در پاسخ به هتک حرمت هتاکان به کتاب رحمت و بصیرت ، کلام الله مجید و با هدف بزرگداشت مقام کلام وحی، یک دوره ختم قرآن، به صورت غیر حضوری، توسط کارکنان شاغل در مرکز آموزشی درمانی قلب و عروق فرشچیان برگزار گردید.
در این اقدام که مصادف با ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) و 72 تن از شهدای دشت کربلا صورت گرفت ، شرکت کنندگان از شب تاسوعا لغایت پایان سومین روز ازشهادت حضرت ابا عبدالله (ع)، به صورت جزء خوانی قرآن را ختم و ضمن اهداء ثواب این امر خدا پسندانه به ارواح مطهر شهدای کربلا ، اقدام ناشایست هتاکان به ساحت این کتاب آسمانی را محکوم نمودند.
اضافه میدارد ماه قبل نیز طی دو روز متوالی (13-12 تیر ماه ) کارکنان این مرکز با پخش قرائت آیه 8 از سوره مبارکه صف و ترجمه آن از پیجر بیمارستان اقدام شنیع هتک حرمت به ساحت این کتاب روشنگر و سعادت بخش را محکوم کردند./خ
نظر دهید